Werkwijze

Badhoeve Bouw is opgericht in 1929 en heeft sindsdien de reputatie verworven een allround dienstverlener te zijn. Het uitvoeren van bouwkundige werken zoals de klant dat wenst is het uitgangspunt. Badhoeve Bouw beschikt over een team van vaklieden en technisch specialisten. Zij hebben de benodigde know-how in huis om op verantwoorde wijze bouwkundige projecten te realiseren.

Badhoeve Bouw heeft meer dan 85 jaar ervaring opgebouwd op het gebied van ontwikkelen, realiseren, verbouwen en renoveren van zowel utiliteits- aIs woningbouwprojecten. Badhoeve Bouw heeft een brede ervaring opgedaan in het uitvoeren van bouwkundige projecten van velerlei aard.

Badhoeve Bouw is een middelgroot bouwbedrijf met een goede staat van dienst. Een sterk punt in de uitvoering van projecten is ondermeer samenwerking met de opdrachtgevers. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Gedurende het bouwproces heeft u één vaste contactpersoon binnen onze organisatie. Zo bent u verzekerd van optimale communicatie en snelle service.

De volledige organisatie, begeleiding en uitvoering van turnkey projecten wordt enthousiast en professioneel aangepakt. In de praktijk betekent dit voor de opdrachtgever een minimale belasting met maximaal resultaat.

In de vele uitgevoerde bouwprojecten in onder meer industrie, handel, dienstverleningen en onderwijs heeft Badhoeve Bouw waardevolle ervaringen opgedaan. Ervaringen die het bedrijf sterk en kundig maken en een ideale basis zijn voor vakkundig en adequaat optreden naar opdrachtgevers.

De knowhow en het vakmanschap van onze medewerkers garanderen een optimaal resultaat. Waar medewerkers van Badhoeve Bouw na de oplevering vertrekken, blijft kwaliteit achter.

Uw wens is ons uitgangspunt

Voor ieder project wordt een deskundig team samengesteld. Ook beschikt Badhoeve Bouw over moderne hulpmiddelen, waaronder een machinale timmerwerkplaats die volgens de vereiste veiligheidsnormen is uitgerust. Door nauwe samenwerking met relaties als overheids- instellingen, semi-overheden, woningbouwverenigingen, architectenbureaus en exploitanten van onroerend goed, zorgt Badhoeve Bouw ervoor dat uw project vakkundig, snel en soepel verloopt, zonder verstoring van uw bedrijfsprocessen.